Yamaha e-bike TUNING-VOLspeed V2

54 900 Ft

1 készleten (rendelhető)

Cikkszám: VOLspeed V2 yamaha PW-X Kategóriák: , , , Címkék: , ,

Yamaha

 

Kompatibilitás

Yamaha PW-V2

Tuning modul állandó beépítéshez e-bike-ekbe / pedelecekbe Yamaha PW hajtásrendszerrel, minden évjáratban. Más Yamaha hajtásrendszerrel rendelkező kerékpárok esetén vegye figyelembe a következő kiválasztási útmutatót.

Kiválasztási útmutató_Yam_red

A telepítés során beállíthatunk egy egyedi aktiválási kódot. Így a tuningot csak az tudja aktiválni aki ismeri a kódot.

A VOLspeed jelenleg az egyetlen olyan eszköz, ami folyamatosan utánaszámolja és korrigálja:

  • a pillanatnyi sebességet
  • az átlagsebességet
  • és a megtett utat is

Speed Modus”

A tuninggal egyedileg beállítható a legmagasabb sebesség, így a 25 km/h-t pár gombnyomással 32 km/h-s sebességhatárra módosíthatjuk, vagy akár 47 km/h-ra, ha sportosabban haladnánk…

Szabályos a tuning használata?

A VOLspeed tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A VOLspeed nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A VOLspeed csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

 

Garancia csak a nálunk beépített készülékkekre vonatkozik. A beszerelés ára kerékpár függő, érdeklődön telefonon vagy emailben!

Tömeg 300 g