Sí szemüveg- Bear Double- Zöld

16 000 Ft

Raktáron

Cikkszám: SKU392 Kategóriák: , ,

Leírás

A 2011-es szezonban kezdődött  meg a Magyar tervezésű, jó minőségű és reális árú Bear síszemüvegek tervezése, gyártása, és egyben kereskedelmi forgalmazása is. Mindegyik típusú szemüveg rendelkezik valamennyi olyan tulajdonsággal, amelyek lehetővé teszik a gondtalan síelés élményét. A tervezés során olyan jellemzőket próbáltak összeválogatni mellyel a magyar síelők igényeit ki tudják elégíteni, illetve nem csak kezdő, hanem a haladó síelők számára is megfelelő technikai tulajdonságokkal rendelkező szemüveget tudnak nyújtani, ennek köszönhetően pedig önfeledten élvezni tudják ezt a remek sportot.

Technikai tulajdonságai

Lencse: dupla lencse

Sisakra is: igen

AntiFog: igen

UV védelem: igen

Polarizált: igen

Szellőzés: igen

Foncsorozott: igen

Cserélhető lencsék: igen

Lencse szín: sárga, citrom

Keret szín: kék-fekete

OTG (szemüvegre): igen

Kinek: felnőtt / unisex

Általános jellemzők

UV védelem

Az UV sugarak elleni védelem elengedhetetlen. A síszemüvegek megvédik a szemét a károsodástól és az idő előtti öregedéstől. A Bear síszemüveg lencse 100%-os UV védelmet biztosító magas kontrasztú lencse.

Technológia

A legújabb technológiák és a modern anyagok kombinációjának felhasználása. Az ergonómiai tervezés, bőrbarát anyagok és átgondolt kialakítás biztosítja a tökéletes és optimális viselési komfortot. Keret: poliamid és poliuretán, lencsék: polikarbonát anyagból készülnek. A Bear síszemüveg síeléshez és snowboardozáshoz ajánlott.

Sisak kompatibilitás

A Bear síszemüvegek bukósisakkal együtt is hordhatók. A szemüvegek pántjának kialakításának köszönhetően nem csúsznak le, jól illeszkednek bármely sisakhoz és sisakkal való hordásuk esetén is szilárdan fekszenek az acon. A szemüveget az állítható gumi pánttal tudja a megfelelő méretre állítani.

Lencsék

A speciálisan kifejlesztett polykarbonát lencsék magas fokú törésbiztonságot nyújtanak az Ön szeme védelmében. A Bear síszemüveget úgy tervezték, hogy védelmet nyújtsanak a napsugárzás, a szél és a hó hatásával szemben. A dupla lencse felépítése egyesíti a különböző anyagok előnyeit, míg a polykarbonát lencse a legmagasabb biztonságot nyújtja, addig a másik lencse a levegőkamrával együtt megakadályozza a bepárásodást és gondoskodik a zavarmentes látásról.

Szűrők

Egy különleges eljárás révén a külső lencsére különböző szűrőréteget préselnek. Az összes Bear síszemüeg belső lencséjét páramentesítő réteggel vonják be. Ezek a rétegek meggátolják a zavaró sugárzás behatolását, biztosítják az optimális látást és csökkentik a párásodás valószínűségét. Így biztosítják a kontrasztokban gazdag színérzékelést és a fáradságmentes, kellemes látást.

Szellőzés

A Bear síszemüvegek több szellőző zónával vannak ellátva, így már nem csak a dupla lencsék hanem ezek a zónák is megakadályozzák az idő előtti bepárásodást. Ehhez hozzájárul a lencse belső üvegén egy nedvességabszorbáló réteg is, mely védelmet biztosít a párásodástól és gondoskodik a zavarmentes látásról.

Optikai szemüveggel való kompatibilitás

Egyes Bear síszemüveg modellek az optikai szemüvegekkel együtt is hordhatók. Tervezésük során nagyobb figyelem jutott a vastagabb párnázásnak, a szélesebb keretnek, így helyet biztosítva a különböző típusú optikai szemüvegeknek.