Bafang e-bike TUNING- FURIOUS

50 000 Ft

Rendelhető. Várható kiszállítás 1 héten belül.

Cikkszám: bafang furious Kategóriák: , , , ,

Leírás

 

Kompatibilitás

SpeedFun FURIOUS Easy tuning Bafang Max Drive és Modest

Drive motorokhoz

 

  • lehetővé teszi az aktív rásegítést 50 km/h sebességig
  • kompatibilis Bafang Max Drive és Modest Drive motorokkal

 

FURIOUS telepítése után, az elektromos kerékpárod kijelzője a valós sebesség felét fogja kijelezni.

Két verzióban működtethető:

  • könnyű verzió: a beszerelést követően a tuning automatikusan működik be és kikapcsolás nélkül
  • lámpa ki és beakpcsolásról vezérlve: beállítható úgy is a tuning, hogy az e-Bike lámpájának gombjáról működjön. Itt könnyebb aktiválni és deaktiválni. Fontos viszont, hogy ennél a működtetésnél szükség lesz egy CY-01 “Y” csatlakozó kábelre a beszerelésnél!

Megakadályozza a 25 km/h sebességnél életbelépő automatikus sebességkorlátozást. Egészen 50 km/h-ás sebességig segít rá.

Fontos!

2020-as modellévtől a Bafang motorok sebesség-szenzorai 4 csatalkazósak a korábbi 3 helyett, így mielőtt ilyen tuningot vásárolnál, érdemes ellenőrizned, hogy a motorod milyen évjárat és milyen sebesség-szenzor csatlakozással van szerelve. Természetesen mi is szívesen segtünk a kompatibilitás ellenőrzésében, de ide kattintva talán könnyebb is megnézned.

Szabályos a tuning használata?

Az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun FURIOUS eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun FURIOUS csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

A hivatalos gyártói oldal itt érhető el.

Garancia csak a nálunk beépített készülékkekre vonatkozik. A beszerelés ára kerékpár függő, érdeklődön telefonon vagy emailben!

További információk

Tömeg 300 g