Első lámpa- Gaciron V9M-1000

17 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: v9s-1260-1 Kategóriák: , ,
íz- és porállóság: IPX6
Fényerő: 1 000 lumen
Fény távolság: 200 méter
Fénycsóva szöge:118 fok
Készülékház anyaga: 6063 alumínium
Tömeg: 159 g/db

Szenzorvezérelt intelligens mód

A bekapcsoló gomb nyomva tartásával aktiválható az intelligens mód, ami a beépített mozgásérzékelőnek, és a fényérzékelőnek köszönhetően minden helyzetben automatikusan állítja a lámpa fényét, 2 perc mozdulatlanság után pedig kikapcsol. Ha újra mozgásba hozza a járművét, a lámpa visszakapcsol.

A lámpa teste alumíniumötvözetből készült, amely kiváló hőelvezetést biztosít az elektronikától (a lámpa a legnagyobb teljesítményen működhet a hőszabályozás beavatkozása nélkül). A lámpa fröccsenő víz és az eső ellen védett. A teljes tömege csak 159 g, az integrált akkumulátort is beleértve. A tartóból levéve a zseblámpa klasszikus kézi zseblámpaként is használható sportoláshoz, túrázáshoz vagy otthon.

A lámpa nagy kapacitású beépített Li-ion akkumulátorral rendelkezik.  Az akkumulátort egy porálló, vízálló mikro-USB csatlakozón keresztül tölthetjük a lámpa hátulján. Tipp: A zseblámpa töltés közben is bekapcsolható (Alacsony üzemmódban!), tehát külső áramforrásról is működtethető, ha szükséges.

A lámpának 4 megvilágítási módja van, plusz 1 speciális villogó mód (nappali vaku). Kiválasztható a fényáram erőssége a kerékpáros igényeinek és a környező feltételeknek megfelelően. Az egyes üzemmódok megvilágítási idejét az ábra mutatja.