Bosch e-bike TUNING-VOLspeed V4-gen4,3,2

65 900 Ft

2 készleten (rendelhető)

Cikkszám: VOLspeedV4Bosch Kategóriák: , , , , , Címkék: , , , ,

Bosch Active / Performance motorokhoz

Az új Performance CX 2020-as Bosch eBike motorhoz is ezt ajánljuk!

Kompatibilitás

A készlet minden Bosch Active Line, Active Line Plus, és Performance Line (CX) eBike motorral kompatibilis. (Csak a 2013-as vagy annál régebbi klasszikus motorokkal nem)

A telepítés során beállíthatunk egy egyedi aktiválási kódot. Így a tuningot csak az tudja aktiválni aki ismeri a kódot.

A VOLspeed jelenleg az egyetlen olyan eszköz, ami folyamatosan utánaszámolja és korrigálja:

  • a pillanatnyi sebességet
  • az átlagsebességet
  • és a megtett utat is

Speed Modus”

VOLspeed V4 eBike tuning legnagyobb újdonsága a tuninggal egyedileg beállítható a legmagasabb sebesség, így a 25 km/h-t pár gombnyomással 32 km/h-s sebességhatárra módosíthatjuk, vagy akár 47 km/h-ra, ha sportosabban haladnánk…

Kisebb “házat” kapott, a tuning térfogata így 40% -kal csökkent az előző verzióhoz képest. Így ajánljuk összteleszkópos kerékpárokhoz is ahol kisebb helyen kell elférnie a rásegítő modulnak.

Az új 2022 V4 VOLspeed tuning kompatibilis az összes 2014 utáni Active Line, Active Line Plus, Performance Line és Performance Line CX Bosch motorral. A 2022-es új (BES3) Smart System rendszer egyelőre nem támogatott. Ez az új rendszer a PowerTube 750 akkumulátorról, illetve még a Kiox 300-as kijelzőről ismerhető fel.

A tuning nem kompatibilis a Bosch legújabb Smart System rendszerének termékeivel!

Szabályos a tuning használata?

A VOLspeed tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A VOLspeed nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A VOLspeed csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

Műszaki adatok

Méret: 37 mm x 19 mm x 9 mm
Kábelhossz: kb. 180mm
Súly: 0,025 kg
Energiafogyasztás: 0.2W
Tápfeszültség: 12 VDC

 

Garancia csak a nálunk beépített készülékkekre vonatkozik. A beszerelés ára kerékpár függő, érdeklődjön telefonon vagy emailben!

Tömeg 300 g