BadassBox 4 e-bike TUNING- Bosch

59 900 Ft

Rendelhető. Várható kiszállítás 1 héten belül.

Cikkszám: badass4_bosch Kategóriák: , , , ,

Leírás

 

Kompatibilitás

Bosch

  • A Badass Box 4 tuningkészlet egy egyszerű, könnyen felpattintható, elemes jeladóból áll, melyet az eBike forgásérzékelőjére lehet felszerelni pillanatok alatt.

Az új, javított badassBox 4 több mint egy éves fejlesztés eredménye. A cég teljesen újratervezte a burkolatot, és korszerűsítették a rögzítő rendszert, hogy még egyszerűbb legyen a badassBox 4 felhelyezése.

Fontos!

Egyféleképpen működtethető, az elektromos kerékpár lámpa be és kikapcsolásával, a bekapcsolás aktiválja, a kikapcsolás pedig deaktiválja.

Kerékpárod kijelzője a valós sebesség felét fogja kijelezni.

Az eBike tuning használata közutakon nem megengedett, mivel az eszköz megváltoztatja az elektromos kerékpár legnagyobb megengedett teljesítményét. Csak magánterületen vagy forgalom elöl elzárt, kijelölt pályán használható legálisan. A SpeedFun FURIOUS eBike tuning nem megfelelő használatából, beépítéséből, kiszereléséből eredő esetleges személyi és/vagy tárgyi károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A SpeedFun FURIOUS csak saját felelőssére használható. A gyártói jótállás korlátozott lehet a tuning használata után. A tuning használata Magyarországon a KRESZ szabályozása alapján nem legális. A KRESZ szerint a “Kerékpár: olyan, legalább kétkerekű jármű, amelyet emberi erő hajt, és ezt legfeljebb 300 W teljesítményű motor segíti.”

 

Garancia csak a nálunk beépített készülékkekre vonatkozik. A beszerelés ára kerékpár függő, érdeklődön telefonon vagy emailben!

További információk

Tömeg 300 g